flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

У Вищій раді правосуддя відбувся тренінг «Ефективні судові комунікації»

21 серпня 2019, 14:21

19 серпня 2019 року Вища рада правосуддя, Прес-центр судової влади України за підтримки Програми Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) реформування сектору юстиції «Нове правосуддя» провели одноденний тренінг для прес-секретарів судів щодо ефективних судових комунікацій за участі експерта зі США пані Лії Гуровіц (Leah Gurowitz).

        Кобеляцький районний суд Полтавської області на вказаному заході представила заступник керівника апарату суду Вікторія Пасько.

      Прес-секретарі та експерт обговорили питання ефективного використання судами соціальних мереж як платформи для підтримки діалогу з громадськістю та ЗМІ. У рамках цієї сесії розглянуті також етичні аспекти спілкування суддів та працівників апарату суду в соціальних мережах, надані рекомендації щодо того, як зробити інформаційний контент про суд цікавим, а також як судам ефективно комунікувати з громадськістю для підвищення рівня довіри до суду. Крім того, ознайомилися з досвідом американських судів щодо взаємодії із громадськістю та ЗМІ.

       Кожен з учасників тренінгу мав можливість у групах на практиці представити своє бачення вирішення, запропонованої кризової ситуацію в суді.

 

 

За повідомленням прес-служби суду