flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Кобеляцький районний суд оголошує конкурс малюнків

16 листопада 2021, 11:14

Кобеляцький районний суд Полтавської області з нагоди відзначення Дня працівників суду оголошує конкурс малюнків серед школярів на тему «Суд очима дітей».

Запрошуємо до участі в конкурсі учнів навчальних закладів Кобеляцької міської територіальної громади та Білицької громади Полтавського району Полтавської області .

Умови конкурсу

 Конкурс проводиться у період з 15 листопада по 15 грудня 2021 року у трьох вікових категоріях: молодша (1-4 класи), середня (5-8 класи), старша (9-11 класи).

Робота має бути виконана на аркуші формату А4 (альбомному аркуші) в будь-якій техніці малювання (фарби, олівці, фломастери, пастель тощо). Роботи не потрібно оформляти у рамку, паспарту та ін. На зворотному боці малюнку у правому кутку необхідно обов’язково зазначити розбірливо українською мовою: назву роботи,  прізвище, ім’я та по батькові (без скорочень), клас та повну назву навчального закладу (школи), а також контактний телефон (дитини або батьків) та електронну адресу (за наявності), за якими працівники суду зможуть зв’язатися з учасником конкурсу в разі його перемоги.

Малюнки приймаються щоденно з понеділка по п’ятницю в канцелярії суду з 09-00 до 16-00 години або можуть бути надіслані поштовим зв’язком за адресою: вул. Шевченка, 16/25, м. Кобеляки Полтавської область, 39200.

Результати проведення заходу буде висвітлено на веб-сайті Кобеляцького райнного суду Полтавської області в розділі «Новини» та на сторінці суду в мережі Фейсбук до кінця грудня 2021 року.

Нагородження переможців конкурсу відбудеться в приміщенні Кобеляцького районного суду Полтавської області, про що буде повідомлено додатково.

Запрошуємо школярів до участі в конкурсі і бажаємо учасникам успіху!

 

Довідки за телефоном: 31467, 0669607878