flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Захворювання на коронавірусну інфекцію COVID-19

20 жовтня 2020, 16:28

У зв’язку з виявленням випадків захворювання на коронавірусну інфекцію COVID-19 працівників апарату суду, з 20 по 23 жовтня 2020 року секретарі судового засідання перебуватимуть на самоізоляції. Тому буде припинено розгляд справ у судових засіданнях за участю учасників судового процесу, крім справ, що потребують невідкладного розгляду та справ, пов’язаних з виборчим процесом.

Розгляд справ, що потребують невідкладного розгляду та справ, пов’язаних з виборчим процесом відбувається лише за умови забезпечення учасників процесів засобами індивідуального захисту, зокрема захисними масками, а також дотримання відповідних санітарних та протиепідемічних заходів.

Розгляд справ, участь сторін у яких не є обов’язковою, відбувається лише за наявності відомостей про їх повідомлення про дату, час і місце розгляду справи та відсутності клопотання про відкладення або оголошення перерви у судовому засіданні.

Нагадуємо, що з метою попередження розповсюдження коронавірусної інфекції необхідно використовувати альтернативні шляхи звернення до суду з позовними заявами, клопотаннями, апеляціями, скаргами, заявами про ознайомлення зі справами чи отримання копій судових рішень (виконавчих документів), а саме:

  • за допомогою підсистеми «Електронний суд»,
  • електронної пошти суду inbox@kb.pl.court.gov.ua
  •  засобами поштового зв’язку письмово на поштову адресу суду 39200, вул. Шевченка,16/25 м. Кобеляки Полтавської області.

Просимо поставитись з розумінням до тимчасових профілактичних заходів, запроваджених для запобігання розповсюдженню особливо небезпечного вірусного захворювання серед відвідувачів та працівників суду!