flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Особливий режим роботи суду

13 жовтня 2020, 10:05

 

Шановні відвідувачі суду!

З метою попередження розповсюдження інфекційних захворювань, у тому числі викликаних коронавірусною інфекцією COVID-19 та відповідно до розпорядження голови Кобеляцького районного суду Полтавської області № 16-од від  12 жовтня 2020 року на період з 12 по 31 жовтня 2020 року встановлено особливий режим роботи суду та рекомендовано:

1) усі необхідні документи (заяви, скарги, відзиви, пояснення, клопотання, заяви про ознайомлення з матеріалами справи тощо) подавати до суду в електронному вигляді на електронну адресу або поштою;

2) подавати до суду в один із вищенаведених способів заяви про розгляд справи у їхній відсутності за наявними у справі матеріалами або про відкладення судового засідання на час карантину;

3) утриматися від відвідування суду, особливо за наявності ознак гострого респіраторного захворювання (блідість обличчя, почервоніння очей, кашель).

Звертаємо Вашу увагу, всі процесуальні документи Ви можете направити до суду через підсистему «Електронний суд», електронною поштою https://kb.pl.court.gov.ua,  поштою (39200, м. Кобеляки, вул. Шевченка,16/25).