flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Оголошення про виклик у судове засідання Байдак Ольгу Костянтинівну

05 березня 2020, 10:54

О Г О Л О Ш Е Н Н Я

про виклик до суду

 

 

 

       Кобеляцький районний суд Полтавської області (39200, Полтавська область, м. Кобеляки, вул. Шевченка 16/25 тел. (факс) (05343) 3-12-34, inbox@kb.pl.court.gov.ua ) викликає Байдак Ольгу Костянтинівну, 25.06.1974 року народження, зареєстроване місце проживання: Полтавська область Кобеляцький район, с. Орлик, вул. Чкалова,29, -  як відповідача в цивільній справі  за позовом Байдак Валерія Васильовича до Байдак Ольги Костянтинівни про усунення перешкод у користуванні  власністю шляхом визнання особи такою, що втратила право користування  на  19 травня  2020 року о  13 год 30 хв в залі судових засідань Кобеляцького районного суду.

          Відповідач зобов’язаний повідомити суд про причини своєї неявки. У разі неповідомлення суду про причини неявки вважатиметься, що учасники судового процесу не з’явилися в судове засідання без поважних причин.

 Учасники судового процесу та їхні представники повинні добросовісно користуватися процесуальними правами, зловживання обов’язків процесуальними правами не допускається. У випадку невиконання процесуальних обов’язків, зловживання процесуальними правами з урахуванням конкретних обставин справи суд може постановити ухвалу про стягнення з відповідної особи  в дохід державного бюджету штрафу в сумі  від 0,3  до  трьох розмірів прожиткового мінімуму для працездатних осіб, згідно ст. 148 ЦПК України.

 

 

Суддя Кобеляцького районного суду                           Т. В. Тесленко

Полтавської області