flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Увага! Наявна вакантна посада в Кобеляцькому районному суді Полтавської області

26 квітня 2023, 16:19

Кобеляцький районний суд Полтавської області повідомляє про наявну вакантну посаду державної служби категорії «В» - секретаря суду.

Відповідно до Закону України №2259-ІХ «Про внесення змін до деяких законів України щодо функціонування державної служби та місцевого самоврядування у період дії воєнного стану» з 20 травня 2022 року на період дії воєнного стану призначення на державну службу проводиться без проведення конкурсного відбору (за спрощеною процедурою) та з поданням наступних документів:

  • заяви;
  • заповненої особової картки встановленого зразка;
  • документа, що підтверджує наявність в особи громадянства України,
  • документа про освіту згідно вимогам законодавства, встановленими щодо відповідних посад.

У той же час, звертаємо вашу увагу, що відповідно до положень Закону України №2259-ІХ після припинення чи скасування воєнного стану, але не пізніше шести місяців з дня його припинення чи скасування, на посади державної служби, на які особи призначені за спрощеною процедурою, оголошується конкурс. Граничний строк перебування особи на посаді, на яку її призначено за спрощеною процедурою, становить 12 місяців з дня припинення чи скасування воєнного стану.

За більш детальною інформацією звертатися до керівника апарату Кобеляцького районного суду Полтавської області за адресою: вул. Шевченка, 16/25 м. Кобеляки Полтавська область (тел. 0534331467).