flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Інформація про роботу Кобеляцького районного суду

30 березня 2022, 11:54

Шановні громадяни! Кобеляцький районний суд Полтавської області продовжує працювати у штатному режимі й виконувати свої функції з відправлення правосуддя, незважаючи на продовження строку дій воєнного часу в Україні з 05 години 30 хвилин 26 березня 2022 року строком на 30 діб, відповідно до Указу Президента України «Про продовження строку дії воєнного стану в Україні» № 2119-IX.

Разом з тим, враховуючи ситуацію, що склалася, просимо громадян без нагальної потреби утриматися від особистого відвідування приміщення суду, рекомендуємо використовувати альтернативні шляхи звернення до суду та всі необхідні документи (позовні заяви, заяви, скарги, відзиви, пояснення клопотання, заяви на видачу судових рішень та виконавчих листів, тощо) по можливості надавати до суду в електронному вигляді на електронну адресу суду inbox@kb.pl.court.gov.ua, через особистий кабінет в системі «Електронний суд».

Додатково повідомляємо, що пропущені строки звернення до суду чи подачі відповідних заяв, скарг будуть поновлюватися судом.